Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Adults aposta per reduir l’escletxa digital

L’inici de curs comença amb formacions noves per capacitar digitalment i millorar el currículum de les persones en edat laboral


L’Escola Adults aposta per reduir l’escletxa digital

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Adults és reduir l’escletxa digital i per tant, formar les persones usuàries en diferents àmbits. Per això, el curs comença amb algunes novetats, com els tallers per formar les persones que ho necessitin en els temes següents: IdCat, Catsalut i Cl@ave. Unes sessions que també es faran de forma específica al Casal d’Avis.

 
En aquesta línia, s’incorpora l’oferta formativa d’Actic Mitjà, continuació de l’Actic Bàsic i que permet capacitar digitalment i millorar el currículum de les persones en edat laboral.
Continuen també els cursos de formació bàsica, català, anglès, francès, informàtica, memòria, proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior, graduat en Educació secundària i programa de formació inicial d’auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics.
 
Finalment, cal remarcar que l’acte d’inauguració del curs enguany es farà en dos formats, presencial i virtualment. Durant aquest, es mostraran els continguts del curs passat, com el lliurament del llibre “Art i Escola” a l’artista i al comissari, el visionat del Lipdub final de curs i una obra a càrrec del grup de teatre de l’escola: Escarlates!!!