Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Mesures més flexibles en la restauració i l'esport a partir d’avui

Fins a 10 comensals per taula en interiors i aforament del 60% en competicions esportives


Mesures més flexibles en la restauració i l'esport a partir d’avui

Davant la millora de la situació epidemiològica a Catalunya, el Govern de la Generalitat aprova prorrogar les mesures vigents amb dues novetats:

En l'àmbit de la restauració, es passa de 6 a 10 persones per taula a l'interior dels locals. 
En instal·lacions o equipaments esportius amb capacitat superior a les 10.000 persones, s'amplia l’aforament màxim del 40 al 60% en grups sectoritzats de màxim 6.000 persones, i del 30 al 40% si són espais tancats, amb grups de com a màxim 1.750 persones.
La nova resolució tindrà una vigència de vuit dies.
 
Horaris de tancament
L'horari d'obertura al públic és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar:
L'horari màxim de les 22.00 hores en general.
L'horari màxim de les 01.00 hores per a les activitats culturals i esportives, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a gasolineres, serveis de restauració, inclosa la recollida a l'establiment i la prestació de serveis a domicili, i salons de jocs, casinos i sales de bingo. A la restauració es permeten 30 minuts addicionals per desallotjar el local.
L'horari màxim de les 3.00 hores per als locals i establiments com a discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, bars musicals, karaokes, discoteques de joventut, establiments d’activitats musicals de règim especial i establiments públics amb reservats annexos que tenen terrasses o espais a l’aire lliure. També disposen de 30 minuts addicionals per desallotjar el local.
La restauració en àrees de servei de vies de comunicació per a professionals de transport no resta subjecta a cap franja horària.
 
Consulteu la resta de restriccions al detall en aquest enllaç.