Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Bona acollida de les propostes de la Festa Major de Les Fonts

El barri ha celebrat aquest cap de setmana la seva festa grossa amb actes per a tots els públics


Bona acollida de les propostes de la Festa Major de Les Fonts

La Festa Major de Les Fonts ha comptat amb una bona acollida aquest cap de setmana. L’acte de Benvinguda de divendres amb la inauguració de l’exposició “101 anys de l’arribada del ferrocarril a Les Fonts” va donar el tret de sortida a la programació, que ha destacat per una elevada participació a la majoria d’activitats. 

 
En aquest sentit, cal remarcar que les propostes de Joventut han destacat especialment, omplint de joves i adolescents interessats a gaudir de la Tarda Jove, al pati de l’escola Pilarín Bayés; la Tarda Esportiva, amb partits de futbol 5X5, bàsquet 3X3 i escacs; o la Nit Jove, amb competició de rap Freestyle inclosa. De fet, en aquesta darrera uns 150 joves van gaudir de l'espectacle, tant de Sant Quirze com de Les Fonts, Terrassa i altres municipis propers. Els guanyadors del concurs van ser: @feeeer28, @BIG.versus., i @_xavitorres. L'acte va comptar amb la col·laboració de la botiga de joves emprenedors/es Doggs Day Store.
 
També han rebut molt bona acollida les activitats infantils i familiars, com el contacontes de dissabte al local social, i molt especialment la proposta Rah-mon Roma amb “Reach up high” a la pista poliesportiva.
La tradició també ha protagonitzat aquests dies diferents escenaris, de la mà de la Colla Gegantera de Les Fonts. L’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts també ha fet possible múltiples activitats com l’exhibició de karate, l’exposició d’artistes locals, entre altres. També han participat en l’organització de propostes Els Fontins i l’UD Les Fonts.
 
Algunes activitats de la programació tindran lloc els propers dies, com la Missa en honor de nostra Senyora del Roser, dijous 7 d’octubre; o la Caminada Popular de Les Fonts el dia 17 d’octubre.
Finalment, cal remarcar que tots els actes s’han desenvolupat seguint la normativa establerta per la pandèmia, respectant les mesures de contenció i amb reserva prèvia d’entrades.
 
Podeu veure les fotografies de la Festa al Flickr de l'Ajuntament.