Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

La tornada a l’escola, l’aposta per la mobilitat sostenible i el Mes de la Gent Gran, són alguns dels temes destacats


Ja és aquí el nou Informem!

El nou Informem ja ha arribat en format digital. Des d’avui ja es pot consultar el pdf del butlletí municipal que a finals de setmana arribarà en paper a les cases.

 
La revista obre amb una portada de tornada a l’escola, per analitzar el segon curs en pandèmia. La comunitat educativa valora l’experiència acumulada i afronta amb positivisme aquest nou inici. 
 
Així mateix, el butlletí explica la programació del Mes de la Gent Gran, aquest octubre, així com la programació estable organitzada per a aquest col·lectiu, al Casal Serra de Galliners.
 
En la línia del suport i l’atenció emocional, arriben les xerrades sobre el dol i la maternitat; també una nova edició del Creixem en família; així com el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua que repeteix edició.
 
Les pàgines d’aquest Informem també parlen de mobilitat sostenible, amb la posada en escena del Metrominut. En aquesta línia, recullen les properes actuacions en diferents carrers del poble, en l’àmbit del paviment i la pintura viària.
 
La Cultura entra en escena fent un repàs a la Festa Major i anunciant novetats com la de la Casa Vila-Puig, que esdevé laboratori musical. No falta l’anunci de les propostes culturals de tardor, amb Maria del Mar Bonet i la Mostra TASQ com a caps de cartell.
 
Finalment, un repàs a les xarxes socials i a l’agenda municipal recullen l’actualitat municipal. 
 
Esperem que us agradi!
 
Podeu consultar el pdf en el document relacionat en aquesta notícia.