Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Obertes les inscripcions al taller per a entitats “Enxarxant-nos: mapejant els actors del territori per crear sinèrgies en els nostres projectes”

La sessió serà el 19 d’octubre i pretén fomentar les relacions entre els diferents agents per establir possibles col·laboracions


Obertes les inscripcions al taller per a entitats “Enxarxant-nos: mapejant els actors del territori per crear sinèrgies en els nostres projectes”

El proper 19 d’octubre a les 18 hores, arrenca el curs en línia adreçat a les entitats del municipi “Enxarxant-nos: mapejant els actors del territori per crear sinergies en els nostres projectes”.

 
L’objectiu del curs es conèixer quins són els agents del territori, potenciant la vessant relacional i vivencial de qui assisteixi, compartint sinèrgies, creant aliances i donant a conèixer l’eina del mapa social o sociograma, a partir de la seva posada en pràctica. Per participar, només cal clicar en aquest enllaç.
 
El sociograma és una eina que permet conèixer quins són els actors presents a un territori i les relacions que s’estableixen entre ells, de manera que permet identificar altres agents i la forma que tenen de relacionar-se. Aquesta imatge permetrà identificar  amb quines entitats es poden establir ponts de col·laboració, afavorint el desenvolupament conjunt de projectes, sumant sinèrgies i millorant així el seu impacte.
 
Si bé el suport entre entitats sempre ha millorat l’impacte de les activitats, la situació provocada per la pandèmia ha posat en evidència la importància de potenciar i mantenir aquestes col·laboracions. No obstant, sovint les entitats desconeixen què fan la resta, i per aquest motiu cal facilitar tècniques que permetin identificar qui fa més activitats en el mateix entorn. 
 
El taller es farà en una única sessió de caràcter pràctic, aplicat a la realitat de cada entitat, partint de les necessitats del propi projecte i amb l’objectiu d’establir una orientació estratègica.
 
Aquest taller és possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.