Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Avis i àvies participen en el laboratori musical de la Vila-Puig

La iniciativa s’obre a tota la ciutadania perquè experimentin amb el llenguatge musical


Avis i àvies participen en el laboratori musical de la Vila-Puig

La Casa Vila-Puig es va estrenar ahir com a laboratori musical per a la gent gran, amb l’assaig d’avis i àvies del Casal, que es van animar a tocar diferents instruments. I és que des de mitjans de setembre Les Golfes Music Lab dona nom a un espai de creació i experimentació musica ubicat a la segona planta d’aquest equipament. Una proposta adreçada a persones de qualsevol edat amb inquietuds musicals, tinguin coneixements previs o no. L’espai es troba operatiu dimarts, dimecres i dijous de 10 a 21 hores.

En el cas de la gent gran, avis i àvies hi assisteixen dimecres i dijous al matí. El Casal informa que encara hi ha places disponibles per participar-hi. Només cal enviar un correu a gentgran@santquirzevalles.cat o contactar directament amb el Casal, al 937216800.
 
Com funciona?
 
L’objectiu de la iniciativa orientada a tota la població és formar grups de 4 a 6 persones per tal que, des del primer moment, experimentin amb els instruments que hi ha a l’equipament: guitarres, baix, bateria, teclats i set de percussió. Sota la dinamització del músic santquirzenc Ermengol Mayol, els i les participants aprendran d’una banda nocions de cada instrument i, de l’altra, a coordinar-se entre ells i elles per tal d’aconseguir formar una banda musical. 
 
Objectius
 
Cada grup tindrà el seu propi recorregut i objectius a assolir. Des de trobar-se per tocar i passar-ho bé adquirint nocions musicals, fins a formar una banda, gravar les seves pròpies cançons, publicar-les i realitzar concerts amb públic. Sempre amb l’objectiu de passar una bona estona aprenent un nou llenguatge: la música.  Tant els assajos com les creacions s’enregistraran, i el material creat es produirà i es publicarà a www.lesgolfes.cat.
Les persones interessades en participar-hi us podeu adreçar al correu electrònic info@lesgolfes.cat i us informaran sobre horaris i preus.