Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'oci nocturn reprèn la seva activitat amb diversos condicionants

Les noves mesures són més flexibles i tenen una vigència de quinze dies


L'oci nocturn reprèn la seva activitat amb diversos condicionants

Les restriccions a Catalunya i les mesures Covid són cada vegada més flexibles amb la millora de les dades i la frenada de l’onada de contagis. 

Entre les novetats, destaca que el govern català ha autoritzat la reobertura de tot l’oci nocturn de Catalunya, també en interiors, des del 8 d’octubre. Després de l’autorització del TSJC, per accedir als locals serà necessari presentar el passaport Covid, és a dir, tenir la pauta de vacunació completa o una prova negativa de la Covid.
 
L’obertura de les discoteques serà fins a les 5 h entre setmana i les 6 h els caps de setmana i vigílies de festius. Els bars musicals tindran obert fins a les 2.30 h entre setmana i les 3 h els caps de setmana i vigílies de festius. S’ha acordat l’ús de mascareta obligat mentre no s’estigui consumint, estarà permès el ball i l’aforament màxim serà del 70 %.
 
Pel que fa a la formació no reglada, en els cursos de llengua el seguiment podrà ser presencial fins al 70% com a màxim de l’aforament de les aules.
 
Altres canvis com l'aforament a esdeveniments esportius i culturals o la presencialitat a les universitats queden congelades a l'espera de l'evolució de les dades epidemiològiques. 
 
Podeu consultar el detall de mesures i limitacions en aquest enllaç. Les mesures actuals tenen una vigència de 15 dies.