Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Avis i àvies del poble visiten Montserrat

L'activitat s'emmarca en el Mes de la Gent Gran, una programació que continua els propers dies


Avis i àvies del poble visiten Montserrat

Un total de 49 avis i àvies han sortit avui direcció Montserrat, en el marc d’una excursió organitzada des del Casal Serra de Galliners. Aquest matí ben d’hora han agafat l’autobús, acompanyades de la coordinadora de l’equipament i personal de suport, per poder aprofitar el dia i passejar així per l’entorn, visitar la plaça de Santa Maria i el Claustre Gòtic, accedir a la Basílica i a les diferents capelles i obres d’art que contenen. 

 
Entre les persones assistents hi ha usuàries del Casal, avis i àvies del poble i nou persones de la Residència Assís. El grup ha pogut gaudir del petó a la Verge, així com la visita a la cova.
Es preveu que arribin a Sant Quirze sobre les 15 hores.
 
L’activitat s’emmarca en el Mes de la Gent Gran, que va començar el passat 4 d’octubre i que continua els propers dies amb una àmplia programació. Entre els actes centrals, destaca el del proper dissabte, en homenatge a les persones nonagenàries i centenàries del municipi. 
També cal remarcar que el proper 26 d'octubre s'organitza una sortida matinal a Viladrau. L'activitat és gratuïta però cal inscriure's prèviament, aquí.
 
Trobareu tota la programació en aquest enllaç.