Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Octubre, Mes de la Gent Gran

Música, teatre i reconeixements formen part d'una àmplia programació


Octubre, Mes de la Gent Gran

Aquest mes d’octubre Sant Quirze està celebrant per primera vegada el Mes de la Gent Gran i ho fa amb una àmplia programació. Fins ara, i abans de la pandèmia, l’Ajuntament havia organitzat la Setmana de la Gent Gran, però enguany l’aposta amplia la programació a quatre setmanes, donant gran pes a aquestes generacions. I és que les persones grans han estat les més afectades per la pandèmia, no només a nivell de de salut, sinó també emocional. Davant d’aquests fets, i per conscienciar sobre la rellevància de les persones grans, l’aposta i el foment per un envelliment actiu i el suport entre generacions, la programació d’enguany s’ha ampliat molt més, tant en el temps com en propostes ofertades.

 
 
Homenatge a les persones nonagenàries i centenàries
 
Aquest proper dissabte la sala Josep Brossa de la Patronal acull l’acte d’homenatge a les persones nonagenàries i centenàries del municipi. L’Ajuntament fa un reconeixement a aquestes persones que enguany arriben a un canvi de dècada. En aquesta edició, el fet d’arribar a aquesta edat té, encara més, un simbolisme especial. 
 
Música, dansa o teatre
 
Les activitats proposades arriben a tots els àmbits, musical, teatral o natural i relacionat amb el contacte amb l’aire lliure.
Aíxi, per exemple, l’Aula d’Extensió Universitària ha organitzat una conferència sobre cinema. També s’ha projectat “Tiempos de deseo”, en el marc de la Mostra Internacional de Films de Dones.
Un altre dels àmbits que conformen la programació és el de l’espai de relax, amb el Taller de Risoclown que tindrà lloc divendres i on es treballaran dinàmiques de clown i de temàtica teatral.
No han faltat a la cita sortides com la del passat dimarts, a Montserrat, o la propera a Viladrau, el dia 26. 
Finalment, el proper divendres dia 29 el pati del Casal d’Avis acollirà la celebració de la Caastanyada, recuperant així una tradició ben arrelada al nostre país.
 
 
Podeu consultar la programació en el document pdf relacionat en aquesta notícia.