Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Nova sessió del Doc del Mes a la Biblioteca Marcel Ayats

La pel·lícula, titulada "El retorn. La vida després de l'ISIS", mostra la dura realitat d’un grup de dones atrapades pel seu passat com a membres d’Estat Islàmic


Nova sessió del Doc del Mes a la Biblioteca Marcel Ayats
Aquest dijous 21 d'octubre, a la Sala d'actes de la Biblioteca Marcel Ayats tindrà lloc una nova sessió del cicle El Documental del Mes. En aquesta ocasió es projectarà "El retorn. La vida després de l'ISIS" de la directora Alba Sotorra, qui va poder accedir al camp d’al-Roj, al nord-est de Síria, per mostrar-nos la dura realitat d’un grup de dones atrapades pel seu passat com a membres d’Estat Islàmic. Shamima Begum (Regne Unit) i Hoda Muthana (EUA) van marxar dels seus països manipulades per la propaganda terrorista i l’odi de les xarxes socials. Van ser demonitzades pels mitjans de comunicació i ara ningú no en vol saber res. La directora catalana s’esforça per comprendre els matisos d’una situació complexa i delicada.
 

La projecció tindrà lloc a partir de les 17 hores i podeu aconseguir les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat.  Us recordem que també estarà disponible on line del 24 d'octubre al 5 de novembre (ambdós inclosos). Per poder-lo veure, caldrà que ompliu el següent formulari i les persones inscrites rebreu un enllaç i un codi per poder visionar la pel•lícula gratuïtament.