Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Obert el termini per sol·licitar ajuts al lloguer

Fins al 16 de novembre es poden presentar les ajudes, que s’atorgaran en relació a diversos requisits


Obert el termini per sol·licitar ajuts al lloguer

Avui ha començat el termini per sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer. L’Ajuntament ha posat en marxa aquestes subvencions per a l’habitatge habitual a Sant Quirze del Vallès.

L’ajuda s’orienta a persones o unitats familiars que no superin el llindar  durant el mes anterior a la sol·licitud dels 3.227,04 € amb caràcter general, i els 3.764,88€ en casos especials com famílies monomarentals o monoparentals, famílies nombroses, majors de 65 anys o en situació de dependència; o una unitat familiar amb algun membre amb qualsevol grau de discapacitat reconeguda.
 
Un altre dels requisits és que l’import de la renda més les despeses i subministraments bàsics de l’habitatge sigui igual o superior al 30% dels ingressos nets del conjunt de la unitat familiar.
Altrament, les bases també condicionen l'acceptació de la subvenció amb el fet de no disposar de cap habitatge en propietat, així com d'uns estalvis superiors als 10.218,96€.
L’import de la subvenció es determinarà en funció del nombre de metres quadrats útils de l’habitatge.
 
La quantia màxima de l’ajut serà la resultant de multiplicar 2 mesos per l’import mensual que li correspongui segons els metres quadrats útils del seu habitatge (d’acord amb la taula de l’article 7.3 de les bases reguladores).
 
Les sol·licituds es poden presentar fins al 16 de novembre, acompanyant-la de la documentació necessària que trobareu detallada a les bases.
Es poden presentar presencialment a les oficines d’atenció ciutadana i també en línia.