Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Comença la campanya de vacunació contra la grip al Vallès Occidental

Es pretén arribar a les persones majors de 60 anys i les que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut


Comença la campanya de vacunació contra la grip al Vallès Occidental

Els centres d’Atenció Primària de l’institut Català de la Salut al Vallès Occidental ja han començat a administrar la vacuna contra la grip. Aquest any, l’objectiu principal de la campanya de vacunació és arribar a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut. Podeu consultar a CanalSalut el detall dels grups poblacionals als quals es dirigeix la vacunació contra la grip.

Aquest any, la campanya inclou una novetat destacada: les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 fa més de 6 mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la SARS-CoV-2. Així, amb la doble vacunació, es pretén protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció.
 
La tercera dosi de reforç contra la SARS-CoV2, fins ara, ja s’havia obert a les persones que viuen a les residències geriàtriques i a les immunodeprimides i, ara, s’obre a la població general de més de 70 anys.
 
On es duu a terme la vacunació?
Cada un dels equips d’atenció primària del territori han establert espais de vacunació en funció de les especificitats del seu centre i de la seva població. Així doncs, en alguns casos la vacunació es farà als CAP i, en altres, a punts externs i comunitaris (centres cívics, casals, espais municipals, etc.). 
 
A Sant Quirze del Vallès, es duu a terme al CAP:
 
Avinguda d'Egara, s/n
08192 - Sant Quirze del Vallès
93 721 41 80
Programació de visites: 93 728 44 44
capsantquirze.mn.ics@gencat.cat
 
 
Com es pot obtenir cita per a la vacunació contra la grip?
 
Totes les persones que formin part dels col·lectius de risc ja poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat) o a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita”. 
 
També es pot demanar dia i hora a través de la central de trucades, des d’on es programa directament la cita, al telèfon 93 728 44 44. A més, com cada any, es podrà contactar directament amb el centre d’atenció primària corresponent.