Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Avancen a bon ritme les obres d’asfaltat i pintura viària al municipi

Ja s'han iniciat els treballs a diferents carrers del poble, per millorar l'estat dels ferms i la mobilitat


Avancen a bon ritme les obres d’asfaltat i pintura viària al municipi

Les obres d’asfaltat i pintura de diversos carrers del municipi avancen a bon ritme, després del seu inici el passat 2 de novembre. La primera jornada es va treballar al carrer de Joaquim Rodrigo i carrer Església. L'endemà es va començar al carrer de les Guilleries i la rotonda Autonomies, i el tram de l'av. del Vallès, des de la rotonda de la Bigorra fins a la plaça de les Autonomies. En la majoria de casos les feines encara s'allarguen avui. Demà, comencen de noves:

  • 5 i 6 de novembre: tram de l’av. d’Antoni Gaudí des de la C-1413 fins al c. d’Antoni Duran. Aquesta actuació contempla les peticions del veïnat sobre el sentit de la via. Vegeu document relacionat en aquesta notícia.
  • 6 i 8 de novembre: tram del carrer Caus i el carrer Vinyes
 
Les persones que tinguin un aparcament privat o comunitari en el carrer afectat, hauran de treure els vehicles abans de les 6 del matí del dia de l’actuació. Si no, no podran fer-ho durant les jornades de treball programades, habitualment de dos dies, una nit.
 
Cal també que el veïnat afectat confirmi l’actualització de la taxa de guals, donat que durant la pintura viària se senyalitzaran els guals amb placa i adhesius de l’any en curs.
 
Consulteu els documents pdf relacionat en aquesta notícia on es senyalitzen les diferents zones afectades i els sentits d'accés i circulació. 
 
Les obres s’emmarquen en una gran actuació d’asfaltats que comencen avui i que afecten un total de 19.000 m2 de via pública. Aquestes feines consisteixen a fresar, asfaltar i pintar. La senyalització permetrà indicar les zones d’exclusió dels aparcaments, els vorals i la separació de carrils. Així mateix, la pintura permetrà millorar els sentits de circulació en alguns punts per poder augmentar la seguretat viària.
 
Després d’aquesta setmana, les actuacions continuaran als següents carrers:
 
c. de Santiago Rusiñol
Tram d’av. de Països Catalans
rda. Santa Julita
Tram c. Castanyers
Tram c. Bages
c. Vallcorba
 
Aquesta actuació segueix una primera que va començar al mes de maig de l’any passat i que durant tres mesos va permetre asfaltar i senyalitzar diverses vies del municipi.