Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament condemna els fets ocorreguts aquest cap de setmana a la discoteca Waka

La Junta de Portaveus va acordar ahir que la Corporació denunciï l'empresa Waka per la violència exercida pels seus treballadors


L’Ajuntament condemna els fets ocorreguts aquest cap de setmana a la discoteca Waka

Amb motiu dels fets que han transcendit aquest cap de setmana a les xarxes socials i dels que s’han fet ressò diferents mitjans de comunicació a l’entorn de la discoteca Waka, segons els quals es veuen dos homes vestits amb uniforme donant cops de peu a un jove estirat a terra, amb una clara posició d'indefensió.

 
Després de ser coneixedors que aquests fets han ocorregut al recinte d’accés de la discoteca Waka, una empresa d’oci nocturn ubicada al municipi de Sant Quirze del Vallès, 
 
L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès manifesta el següent:
 
L’Ajuntament condemna qualsevol tipus de violència  i, encara més, si aquesta violència s’exerceix contra col·lectius que ja pateixen discriminacions per raons de raça, gènere o socials.
 
Els fets i l’actuació que mostra la gravació són d’una  gravetat extrema, ja que exhibeixen una intimidació, abús de poder no justificat i una brutalitat que no és admissible sota cap circumstància. 
 
El que es desprèn d’aquestes imatges fereix altament la sensibilitat i és una  actuació manifesta contra la llibertat de les persones, inadmissible en un estat de dret. Com a Corporació que ha de treballar per garantir els drets fonamentals i la seguretat dels ciutadans i ciutadanes en el nostre terme municipal, és totalment inadmissible.
 
Vist que, fins al moment, ningú ha presentat cap denúncia davant dels Mossos d’Esquadra ni la Policia Local de Sant Quirze del Vallès sobre aquests fets i, donada l’evident transgressió de les normes del personal  d’una empresa que té la seva activitat a Sant Quirze del Vallès, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va acordar ahir, 2 de novembre, que l’Ajuntament denunciï a l’empresa Waka per la violència exercida per part dels seus treballadors.
 
L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès reitera el seu absolut rebuig sobre qualsevol abús o execució de violència al municipi i treballa des de tots els àmbits per erradicar-la.