Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze se suma al festival elPetit

El municipi acollirà dues propostes artístiques del Festival Internacional d'Arts per a la primera infància (0-5 anys)


Sant Quirze se suma al festival elPetit

Sant Quirze del Vallès se suma enguany al Festival elPetit, el Festival Internacional d'Arts per a la primera infància (0-5 anys) que programa experiències artístiques a més de 25 espais de 12 municipis. L’edició d’aquest any centra la mirada en l’oportunitat de (re)descobrir, (re)pensar, (re)crear i (re)trobar-se a través de les arts. El Festival elPetit construeix el temps i l’espai per obrir la porta a nous mons, presencials i virtuals, que despertin els sentits, les emocions i la imaginació dels nens i les nenes. L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha apostat per aquesta iniciativa per tal d'oferir al municipi més propostes culturals de qualitat a les famílies amb infants de 0 a 5 anys. 


Programa
El dissabte 20 de novembre tindran lloc dues funcions de MUUUUN, de la Companyia La Curiosa, a la Sala Josep Brossa de la Patronal, una a les 11h i l’altra a les 18h.  L’espectacle, adreçat a tota la família i recomanat a partir dels 2 anys, planteja un viatge que neix des de l’abstracció i que a poc a poc ens descobreix un nou planeta on es parla un llenguatge diferent. MUUUUN sorgeix del joc, de l’exploració i de la recerca sense paraules d’un llenguatge comú. L’expressió plàstica i la musical interaccionen en un espai íntim i proper. Les entrades tenen un preu de 5€ (gratuït pels i les menors de 2 anys) i es poden aconseguir a http://entrades.santquirzevalles.cat
 
Per altra banda, el dimarts 23 de novembre, a les 17.30 hores, la Sala d’actes de la Biblioteca Marcel Ayats acollirà el taller familiar “L’Art dels 5 sentits” de la Companyia CreaMoviment. La iniciativa va adreçada a infants de 0 a 2 anys i ens convida a viure l'art en família tenint en compte les necessitats autèntiques del nadó, donant ales a la seva immensa sensibilitat i gran obertura perceptiva i intuïtiva. Un espai segur i de calma on el cant, la música en viu, el moviment lliure, el joc i l’experimentació crearan moments íntims, càlids i de recolliment i d’altres més oberts, dinàmics i compartits. El taller és gratuït i les places per assistir-hi es poden reservar a http://entrades.santquirzevalles.cat.

El Festival elPetit també inclou 3 propostes artístiques en línia complementàries a la programació presencial i formació on line per mestres d’escola bressol i infantil.