Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Participa en l'enquesta sobre l'ús de la bicicleta al municipi

L'Ajuntament analitza la utilització d'aquest mitjà per redactar un pla que fomenti el seu ús


Participa en l'enquesta sobre l'ús de la bicicleta al municipi

L’Ajuntament de Sant Quirze ha posat en marxa una enquesta sobre l’ús de la bicicleta al municipi. Aquesta té com a objectiu recollir informació sobre la utilització d’aquest mitjà de transport, de manera que serveixi per a la redacció del Pla director de la bicicleta al municipi.

 
En aquest sentit, el projecte és una aposta per la mobilitat sostenible i segura al municipi, així com per la salut i la qualitat de vida de la ciutadania. Per aquest motiu, l’Ajuntament treballa en la redacció del Pla, amb la voluntat de fomentar l’ús de la bicicleta en els desplaçaments diaris dels residents i dissenyar una infraestructura ciclista adequada, accessible i segura. D’aquesta manera s’aconseguirà una reducció d’emissions contaminants i una millora de l’espai urbà i de la salut i la qualitat de vida dels residents.
 
L’enquesta, oberta a tota la ciutadania, recull aspectes com el tipus de vehicle, la freqüència d’ús o per on es circula. També pretén recollir els problemes en l’ús de la bicicleta i quins aspectes es podrien millorar al poble per fomentar el seu ús.
 
Per contestar-la, només cal clicar aquest enllaç. L’enquesta estarà disponible fins al proper 12 de novembre.
 
A continuació, la informació que se’n derivi servirà per continuar amb l’anàlisi territorial i de mobilitat al poble, per tal d’elaborar el Pla director. També s’analitzaran factors com les connexions ciclables amb altres municipis.
Es preveu que el Pla director de la bicicleta estigui enllestit abans d’acabar l’any.