Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

Noves ordenances i commemoracions com el 25N o el Mes de la Solidaritat centren la revista


Ja és aquí el nou Informem!

L’Informem de novembre arriba carregat d’actualitat municipal. El butlletí recull novetats com la posada en marxa de la nova ordenança de circulació. Un tema que protagonitza la portada i que, a l’interior, s’explica al detall, especialment pel que fa a l’ús dels vehicles de mobilitat personal, com ara el patinet elèctric.

 
Una altra de les ordenances que s’expliquen aquest mes és la de civisme, amb la llum verda del Ple i que té com a objectiu millorar la convivència. La normativa proposa alternatives a la sanció econòmica i mesures educatives.
 
Així mateix, l'Informem inclou la crònica del Ple, especialment el d'ordenances, que va aprovar la congelació de taxes i impostos per al proper any.
 
En un altre ordre de temes, el mes de novembre es commemora el 25N, contra les violències masclistes. Les pàgines de la revista recullen la programació prevista, sota el lema “Implica’t”, i deixant de banda el focus a les víctimes i posant-lo en la responsabilitat de la comunitat.
 
I també novembre és el Mes de la Solidaritat, amb una campanya activa de recollida de joguines i altres moltes iniciatives que podreu consultar a la revista.
 
Altrament, el butlletí repassa els 25 anys de trajectòria del servei de Joventut Canya Jove, us proposta activitats culturals per a les properes setmanes i recorda amb emotivitat el passat Mes de la Gent Gran.
 
Finalment, un repàs a les xarxes socials, al més vist o piulat, i un apunt a l’agenda, posen el punt i final a l’actualitat mensual.
 
Podeu consultar el pdf de la revista en el document relacionat en aquesta notícia.