Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Presentació de candidatures al Premi Dona Sant Quirze

Ja es poden fer propostes per a aquest reconeixement que dona visibilitat al valor de les dones


Presentació de candidatures al Premi Dona Sant Quirze

Ja està obert el termini per presentar candidatures al Premi Dona de Sant Quirze del Vallès 2022. Aquest guardó es lliura en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i té com a objectiu reconèixer i donar visibilitat al valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.

El premi Dona de Sant Quirze del Vallès es materialitza en una reproducció en forma d’agulla inspirada en l’obra realitzada per l’artista local Jaume Cases, anomenada Dona, situada al parc de les Morisques d’aquest municipi.
 
Es lliurarà amb caràcter individual a una dona o entitat de dones resident o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de les dones o que hagi contribuït en la defensa de l'equitat de gènere, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.
 
Altrament, i també en el marc del Dia Internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones. Les distincions honorífiques, s’atorguen en reconeixement de la tasca realitzada per dones en els àmbits nacional i internacional:
 
Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit de Catalunya per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots el àmbits.
 
Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit internacional per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots el àmbits.
 
 
Qui pot presentar candidatures?
 
la Presidència,
mitjançant una proposició signada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal,
les entitats o institucions locals inscrites al Registre municipal d’Entitats, o
per instància subscrita, si més no, per 50 residents del municipi.
 
Les sol·licituds es poden presentar presencialment, a les Oficines d’Atenció Ciutadana, o bé en línia. 
 
Per a més informació consulteu les bases de participació.