Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

La segona setmana d'asfaltats arriba al tram final segons les previsions

En uns dies es reprendran els treballs en altres vies


La segona setmana d'asfaltats arriba al tram final segons les previsions

Els treballs d'asfaltat arriben al final de la segona setmana segons les previsions. Dimarts es va asfaltar el c. de Castanyers i, a continuació, Santiago Rossinyol, on encara es treballa. Aquestes tasques posen punt i seguit a la primera fase, i properament continuaran de la següent manera:

  • Ronda Santa Julita
  • Països Catalans
  • Av. del Vallès
  • C. de Vallcorba
  • C. Bages
  • C. Priorat
 
L’Ajuntament anirà informant puntualment de les afectacions i el calendari d’actuacions.
Recordem que fins ara s’han asfaltat i pintat els següents carrers: Joaquim Rodrigo, Església, Guilleries, un tram de l’av. Vallès, Caus i Vinyes. 
El total de les obres afecta 19.000 m2 de via pública. La senyalització permetrà indicar les zones d’exclusió dels aparcaments, els vorals i la separació de carrils. Així mateix, la pintura també permet millorar els sentits de circulació en alguns punts per poder augmentar la seguretat viària.
 
Afectacions
Les persones que tinguin un aparcament privat o comunitari en el carrer afectat, hauran de treure els vehicles abans de les 6 del matí del dia de l’actuació. Si no, no podran fer-ho durant les jornades de treball programades, habitualment de dos dies, una nit.
 
Cal també que el veïnat afectat confirmi l’actualització de la taxa de guals, donat que durant la pintura viària se senyalitzaran els guals amb placa i adhesius de l’any en curs.
 
Línia L12 autobús
Amb motiu de les obres del c. de Santiago Rossinyol (10 i 11 de novembre), dues parades no oferiran servei: la 109 del c. 1 d'octubre; i la 710 de l'av. d'Antoni Gaudí. Més detalls, aquí.
 
Consulteu els documents pdf relacionats en aquesta notícia on es senyalitzen les diferents zones afectades i els sentits d'accés i circulació.