Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Arriba el Mercat de joguines i llibres de segona mà

Diumenge s’organitza aquesta iniciativa solidària al parc de les Morisques


Arriba el Mercat de joguines i llibres de segona mà

El proper diumenge 21 de novembre tindrà lloc el Mercat de joguines i llibres de segona mà. El parc de les Morisques acollirà aquesta iniciativa, que s’emmarca en el Mes de la Solidaritat i que omplirà l’espai dels productes que la ciutadania ha anat aportant a diferents punts al llarg de les darreres setmanes. Tota la recaptació anirà destinada al projecte de la maternitat l’Elna, a Atenes (Grècia), que acull a dones embarassades amb nadons, i a les seves famílies, que es troben en situació de vulnerabilitat.

El Mercat, organitzat per la Mesa de Solidaritat, tindrà lloc d’11 a 14 hores. A les 11.30 h es gravarà en directe el programa de ràdio Som Solidaris, conduït per la Laura Roger. 
Amenitzarà la jornada l’espectacle familiar “The Flamingos”, que a sobre dels seus monocicles, endinsarà tothom en el món màgic del circ, amb humor i malabars. 
 
Mes de la Solidaritat
Recordem que l’objectiu de les activitats que s’organitzen en el marc del Mes de la Solidaritat és fer visible la vulneració dels drets fonamentals en diferents països del món. Per aquest motiu, el lema d’enguany és “Drets i Justícia per a totes”, i al voltant d’aquesta fita, es recapten fons per a les oenegés i els projectes solidaris que treballen.
 
En aquest sentit, fins al 29 de novembre la biblioteca acull l’exposició “Cap a la plena igualtat: els articles de la CEDAW”. Unes dates que comparteix amb la mostra de la Masia de Can Feliu amb el nom: “Les veus de l’aigua”. Ambdues evidencien la vulneració dels drets de les dones i la visibilització de la manca d’aigua a Burkina Fasso respectivament. 
 
L’Ateneu del Món organitza el dia 19 l’espectacle “Invisibles”, que narra en forma de fotografies musicals el procés migratori sud-nord, intentant copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que el migrant subsaharià ha d’afrontar en tot aquest viatge. 
 
El dia 29 també tindrà lloc un taller obert a tothom sobre comunicació no violenta, organitzat per l’entitat Nuevos Pasos, a càrrec d’una psicòloga especialitzada. 

Com puc participar en les activitats?
Moltes activitats requereixen de reserva prèvia d’entrades. Consulta l’Entràpolis i no et quedis sense!