Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze se suma al Gran Recapte d'Aliments els propers 19 i 20 de novembre

Es necessiten persones voluntàries i comerços locals que vulguin col·laborar-hi


Sant Quirze se suma al Gran Recapte d'Aliments els propers 19 i 20 de novembre

Els propers dies 19 i 20 de novembre se celebra el Gran Recapte d’Aliments a Sant Quirze del Vallès, una campanya que se suma a la de tot Catalunya i que en aquest darrer cas s'allarga fins al 27 de novembre. Aquesta 13a edició necessita de voluntariat per fer-la realitat. Al Vallès Occidental, concretament, es necessiten unes 1.000 persones voluntàries, i en aquests moments només s’hi han inscrit 200. Per aquest motiu, des de l’organització, es demana a la ciutadania que vulgui col·laborar, que s’hi apunti, a través d’aquest enllaç.

Les persones voluntàries hauran d’estar a les portes dels establiments adherits, informant sobre el funcionament de la iniciativa. Enguany, i com a novetat, s’ha creat una APP que permet digitalitzar tot el procés de donació. Aquesta permet fer una donació a través del dispositiu mòbil del personal de la botiga. Les donacions queden registrades i es vinculen a una entitat social del municipi, en aquest cas Càritas. L'entitat adquirirà els productes d’alimentació que més necessiti per a les persones més vulnerables del poble amb el saldo disponible a cada establiment.

A Sant Quirze, ara per ara hi participen els següents establiments:

  • Alcampo

  • Condis

  • Ca la Sita

  • Coviram

Aquells comerços interessats en la campanya, poden inscriure's en aquest enllaç.

En aquest sentit, des del Banc d’Aliments s’espera donar un impuls a la campanya i també al teixit social i comercial de proximitat, qui més ha patit durant la pandèmia.

Finalment, i pel que fa a les donacions, cal remarcar que aquestes també es podran fer mitjançant el web de la campanya i a través de Bizum, al 33596.