Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Alumnat d’El Turonet i el Lola Anglada gaudeixen avui de Marcel Gros

La Patronal ha acollit aquest matí un espectacle emmarcat en el projecte “Gaudim del Teatre”


Alumnat d’El Turonet i el Lola Anglada gaudeixen avui de Marcel Gros

La sala Josep Brossa de la Patronal s’ha omplert avui d’alumnat de primer i segon de primària de les escoles El Turonet i Lola Anglada, per gaudir del teatre. El pallasso Marcel Gros ha portat a l’escenari l’obra “Planeta M.Art”, de la seva pròpia companyia. Gros ha imaginat i somniat un món interior, aquest Planeta artístic, que representat amb una tecnologia d’alta definició en 3D supera qualsevol realitat virtual. La sofisticada tècnica es diu “Teatre”. 

 
La iniciativa forma part del programa de l’Ajuntament “Gaudim del Teatre”, i s’acull a les subvencions per als programes d’arts escèniques, música i arts visuals en l’àmbit de l’ensenyament reglat, del Departament de Cultura de la Generalitat. El pressupost de la subvenció és de 12.746,20 euros.
 
Les activitats d’aquest programa s’organitzen amb l’objectiu que els infants del municipi puguin veure teatre i escoltar música al poble, potenciant l’ús de la Patronal, i fomentant l’hàbit d’anar a peu i descobrir l’entorn. La idea és també, quan les condicions sanitàries ho permeten, veure’s i trobar-se amb altres escoles que comparteixen una mateixa activitat. En aquest sentit, es treballa perquè tots els infants d’una mateixa edat vegin els mateixos espectacles i comparteixin els mateixos moments culturals.
 
Les properes activitats relacionades amb aquest programa tindran lloc l’any vinent, centrades en la música, les titelles i el teatre en anglès. L’oferta proposada és el resultat de la tria que fan les escoles, després que a principis d’any l’Ajuntament els ofereixi un catàleg possible d’espectacles.