Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Ja es poden fer comandes per al TASTASQV a casa

La nova edició comença avui i s'allarga fins al 30 de novembre


Ja es poden fer comandes per al TASTASQV a casa

Des d’avui ja es poden fer reserves de les propostes gastronòmiques del TastaSQV a casa. Fins al 30 de novembre es poden fer comandes a l’enllaç www.tastasqvacasa.cat. Gran part dels restauradors locals ofereixen diversos plats per un valor d’entre 10 i 20 euros, però que per a la ciutadania tindran un cost de 10 i 5 euros, donat que l’Ajuntament financia la meitat de l’import.

 
En aquesta pàgina web es poden trobar propostes molt variades, com calçots, rostisseria, entrepans, postres dolços i fins i tot vins. Amb un sol clic es pot fer la selecció del plat escollit, i omplir les dades amb el dia i horari de recollida. 
Cada persona podrà sol·licitar com a màxim 5 menús per establiment
 
Les edicions anteriors
 
La bona acollida de les edicions anteriors ha estat una realitat. L’impacte de la pandèmia va fer que l’edició anterior del Tasta del mes de juny s’adaptés a la nova situació socioeconòmica, en què no es permetien actes a l’espai públic que comportessin aglomeracions. Per aquest motiu, l’Ajuntament va proposar un TASTA SQV per gaudir-lo des de casa, tenint en compte que els restaurants podien oferir menjar per recollir al local i/o a domicili.
 
Amb les noves restriccions del mes d’octubre de l’any passat es va fer una segona edició del Tasta, del 27 de novembre al 6 de desembre, amb molt bona participació. Es van lliurar més de 3.100 menús per part dels 20 establiments participants.
 
Finalment, del 22 d’abril al 2 de maig es va organitzar el darrer Tasta, també amb molt bona acollida entre la ciutadania.