Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El Mercat de joguines i llibres de segona mà recull més de 1.200 euros

Els diners es destinaran a la maternitat d'Elna, a Atenes, per ajudar dones embarassades en situació de vulnerabilitat


El Mercat de joguines i llibres de segona mà recull més de 1.200 euros

El Mercat de joguines i llibres de segona mà celebrat aquest diumenge ha recaptat un total de 1.254,15€. Aquests diners es destinaran al projecte de la maternitat d’Elna, a Atenes (Grècia), que acull dones embarassades amb nadons, i a les seves famílies, que es troben en situació de vulnerabilitat.

Un total de 575 persones van passar ahir pel parc de les Morisques per triar joguines i llibres, des de les 11 del matí fins les 14 hores. Durant aquest temps també es va gravar en directe el programa de ràdio Som Solidaris, conduït per Laura Roger. Finalment, la amenitzar la jornada l’espectacle familiar “The Flamingos”, que sobre els seus monocicles van endinsar les persones assistents en el món màgic del circ, amb humor i malabars.
 
Podeu veure les fotografies de la jornada en aquest enllaç.
 
El Mercat s’emmarca en les activitats del Mes de la Solidaritat, que enguany amb el lema “Drets i Justícia per a totes” vol fer visible la vulneració dels drets fonamentals en diferents països del món.
 
Les activitats, que van començar a principis de mes, encara continuen. Fins al 29 de novembre es pot veure a la Biblioteca Municipal l’exposició “Cap a la plena igualtat: els articles de la CEDAW”. També al centre cívic de Can Feliu es pot visitar la mostra “Les veus de l’aigua”. Ambdues evidencien la vulneració dels drets de les dones i la visibilització de la manca d’aigua a Burkina Fasso respectivament. 
 
El dia 29 també tindrà lloc un taller obert a tothom sobre comunicació no violenta, organitzat per l’entitat Nuevos Pasos, a càrrec d’una psicòloga especialitzada. 
Podeu aconseguir entrades a l’Entrapolis.