Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Open Days de la Fira Virtual OpenIndustry

Al desembre arriba una nova edició per conèixer les darreres innovacions empresarials


Open Days de la Fira Virtual OpenIndustry

Els dies 14 i 15 de desembre, Comunitat Open Industry organitza una nova edició dels Open Days on totes les empreses expositores de la Fira Virtual podran mostrar, veure i intercanviar coneixements sobre les últimes innovacions en els diferents camps empresarials.

 
Què són els Open Days?
Són el punt de trobada simultani entre totes les companyies presents i els visitants de la fira virtual i estan pensats per fomentar el networking i la cooperació empresarial.
 
La fira, oberta els 365 dies de l’any, proposa els dies interactius per generar una gran quantitat de contactes entre empreses, universitats, centres tecnològics i d’investigació en el pavelló Indústria 4.0 (i4.0) i empreses industrials del territori en el pavelló Indústria km0 (ikm0). L’objectiu: el networking i la transferència de coneixement.
 
Durant els Open Days s’organitzaran webinars al voltant de les tecnologies 4.0, que permetran conèixer aplicacions concretes de la i4.0 a les indústries. També hi haurà presentacions de productes, serveis i projectes en directe, a través dels vídeo-xats dels expositors. Un altre espai a destacar serà l’Auditori, on es podrà trobar vídeos d’interès en relació a les tecnologies i la indústria 4.0.
 
Com assistir-hi?
 
Per assistir als Open Days t’has de crear un perfil de visitant a la comunitat openindustry.cat des d’on podràs visitar tots els Espais de la comunitat, consultar l’Agenda i assistir a les activitats proposades pels Open Days, sense cost.
 
Actualment es pot visitar els pavellons, en els quals ja s’estan començant a muntar els primers estands representants de la indústria 4.0 i la indústria 4.0. L’Agenda de Conferències i els continguts de l’Auditori es faran públics en les pròximes setmanes.