Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Aigües Ter-Llobregat construirà diversos ramals per millorar la distribució d’aigua potable de la seva xarxa

Les obres tindran una durada d’un any i es realitzaran en tres trams


Aigües Ter-Llobregat construirà diversos ramals per millorar la distribució d’aigua potable de la seva xarxa
Aigües Ter-Llobregat (ATL), l’ens responsable de fer el tractament, l’emmagatzematge i el transport de l’aigua potable a les diverses poblacions,  inicia unes obres al municipi per tal de millorar les seves instal·lacions i garantir un millor servei. Les actuacions, que hores d’ara ja han iniciat la fase d’anàlisi del terreny, tindran una durada aproximada d’un any i un pressupost de 3.476.175 € i estan finançades íntegrament per la Generalitat de Catalunya.
Tres trams
El projecte consisteix en la instal·lació de diverses canonades per transportar aigua potable en alta que permetran un millor servei, perquè connectaran amb els dipòsits existents. Fins ara, part del sistema de abastament connectava amb d’altres canonades que estaven en mal estat i que provocaven diverses incidències de subministrament, que ara es volen solucionar.
 
El traçat de les obres es divideix en tres trams, el primer on s’actuarà és el del Castellet, que tindrà una longitud de 1.787 metres i que discorre per l’av. Solana dels Garrofers, el camí antic de Rubí, l’avinguda del Camp fins l’avinguda via Augusta. Aquesta canonada també passarà per sota la C-1413 fins la zona dels Horts, al barri de los Rosales. Els altres dos ramals són els de Can Pallars i el de serra de Galliners. Podeu veure el detall del projecte i la cronografia de les obres en el codi QR que hi ha a la part superior d’aquesta pàgina.
 
Calendari
Les obres s’han iniciat aquest mes de novembre a la zona de El Castellet i tenen una data prevista de finalització de novembre de 2022. Durant el decurs de l’actuació, ATLL s’han compromès a informar al veïnat on es vagin produint les obres per tal de reduir les afectacions que es puguin produir.