Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

En marxa la programació nadalenca

Sant Quirze prepara l'arribada de les festes amb activitats per a tots els públics


En marxa la programació nadalenca

Sant Quirze ja ha donat la Benvinguda al Nadal, i ho ha va fer divendres passat amb una gran encesa de llums. Des de llavors, i durant tot el mes de desembre, les activitats per a tots els públics seran les protagonistes. Diferents escenaris del municipi aproparan la cultura a grans i petits, amb propostes musicals, teatrals, tallers o xerrades.

La programació durarà fins passades festes. Entre les propostes destacades hi ha els concerts de Nadal de l’Ateneu del Món, l’Escola Municipal de Música, la Big Barra Band, la Bella Quirze Band i la Societat Coral Il·lustració Artística. L’Associació Sant Quirze Comerç prepara un mercat a la plaça d’Anselm Clavé on hi haurà jocs i activitats per a tota la família i l’actuació del músic santquirzenc Landry.

No manquen al calendari les representacions dels Pastorets, que ja estan ultimant la cinquena edició de l’obra al poble sota la direcció d’Alba Collado. El dia 31 de desembre, a les 11.30 hores, el públic familiar acomiadarà l’any i donarà la benvinguda al 2022 en el marc d’una festa on hi actuarà el popular grup La Tresca i la Verdesca. Els dies 2, 3 i 4 de gener la Biblioteca Marcel Ayats acollirà el Campament de l’Ambaixadora Reial per tal que els nens i les nenes puguin lliurar-li la carta a Ses Majestats els Reis d’Orient, que arribaran la tarda del 5 de gener amb la intenció de recuperar la Cavalcada pels carrers del poble.
 
La Marató de TV3
 
Enguany la Marató de TV3 està dedicada a la salut mental, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. A Sant Quirze del Vallès estan previstes una sèrie d’activitats destinades a recaptar fons per la Marató com l’exhibició del gimnàs Montserrat Creus, una ballada country solidària a càrrec de Country Mussols, el mercat solidari de llibres i joguines de segona mà de la Mesa de Cooperació, la nit jove de cinema o el concert dels Blue Apples organitzat pels Amics de la Música, entre altres.
 
L’acte central de la Marató serà la xerrada “La Covid en el nostre dia a dia”. Aquesta conferència serà l’última sessió del cicle “Covid i Salut” que té com a objectiu principal dotar de coneixements, estratègies i recursos psicològics, físics i nutricionals als i les participants, per tal de potenciar la seva qualitat de vida envers el concepte de salut. L’acte tindrà lloc el dijous 16 de desembre, a les 19 hores, a la Sala Salut Pastor de la Patronal.
 
Podeu consultar el programa complet en format pdf relacionat en aquesta notícia.
Les activitats que contenen el símbol de compra d’entrades, requereixen reserva/compra prèvia. Ho podeu fer en aquest enllaç.