Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Viu el Nadal al Canya Jove!

El servei de Joventut ha programat activitats nadalenques variades pel jovent de Sant Quirze i de Les Fonts


Viu el Nadal al Canya Jove!

El Servei de Joventut Canya Jove organitza un any més tot un seguit de propostes nadalenques adreçades a adolescents i joves, que es duran a terme tant al nucli de Sant Quirze, com al barri de Les Fonts.

En aquest sentit, els centres cívics Can Feliu i Torre Julià acolliran activitats de tarda com ara tallers de decoració nadalenca, de cuina de Nadal,  Quinto, tardes de cinema o de jocs de videoconsoles.
Altres propostes destacades són la Nit Jove de Cinema per la Marató, amb la projecció de la pel·lícula “Spiderman Far From Home”, el divendres 10 de desembre, a les 19 hores, a la sala Josep Brossa de la Patronal, i la jornada solidària de neteja, amb la col·laboració de Sant Quirze Natura, que s’organitza l’11 de desembre, a partir de les 10 del matí.  
 
Mostra de projectes juvenils
Dissabte 18 de desembre s’ha programat una jornada molt especial i participativa amb l’”ENXARXA’T”, la primera mostra de projectes juvenils, que es farà a la plaça d’Anselm Clavé, de 10 a 15 hores, i on es podrà gaudir d’activitats impulsades per joves com un taller de reparació de bicis, ioga, slackline, jocs de taula, paradetes d’artesania, disseny, pintura, roba, menjar, perruqueria, etc. Tot amenitzat amb actuacions de joves músics locals.
 
Podeu consultar i inscriure-us a les activitats organitzades per a joves al nucli de Sant Quirze aquí.

Activitats a Les Fonts
Per la seva part, al barri de Les Fonts també s’organitzen propostes interessants com el  Cinema per La Marató, amb la pel·lícula “Jumanji, the next level”, el 17 de desembre, a les 18:30 hores, al centre cívic Torre Julià, una sortida al Jumping Parck Booting el 29 de desembre, i una celebració de Cap d’Any per acomiadar el 2021 fent colla, el 31 de desembre, a les 10:30 hores, a la Torre Julià.
 
Podeu consultar i inscriure-us a les activitats organitzades per a joves al barri de Les Fonts aquí.
 
Per a més informació adreceu-vos a:
Servei de Joventut Canya Jove
canyajove@santquirzevalles.cat 
937216800 (ext. 5600)