Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja és aquí el butlletí municipal Informem SQV de desembre 2021

A la publicació podreu informar-vos del Pressupost Municipal per al 2022 o la programació de diversos serveis de gener a març de l'any vinent.


Ja és aquí el butlletí municipal Informem SQV de desembre 2021

El Pressupost Municipal per 2022 obre l'edició del mes de desembre de la revista municipal Informem InfoSQV, pàgines on es desgrana en què destinarà l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès els més de 22 milions d'euros de pressupost que ha aprovat inicialment el Ple Municipal per al proper any.
Alhora, diverses notícies presenten la programació de diferents serveis pel primer trimestre de l'any 2022. Entre elles, destaca la programació cultural prevista per gener-març de 2022, així com els cursos i tallers per a la Gent Gran.

Un altre dels temes destacats, les obres que Aigües Ter Llobregat ha iniciat al municipi per millorar la seva xarxa de distribució d'aigua potable o les actuacions que està duent l'Ajuntament al voltant de la zona d'oci de la zona Hermètica. 

En l'àmbit educatiu, l'Informem de desembre posa l'accent en el projecte Transitem, de l'Escola d'Adults l'Olivera, o les activitats que desenvolupa aquest centre educatiu per promoure l'esperit crític. També repassa la nova etapa de l'escola bressol municipal El Patufet i anuncia la propera convocatòria d'ajuts per a famílies vulnerables.
Les Activitats del Canya Jove a la Torre Julià és un dels altres temes que es destaquen, a més del mural que va realitzar l'alumnat de batxillerat artístic de l'Institut Sant Quirze en el marc dels actes commemoratius del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista L'Informem" anuncia en aquest àmbit, les dates per presentar les candidatures al Premi Dona de SQV, que es pot fer fins al 25 de gener, un guardó que es lliura el dia 8 de març.

La revista es fa ressò, a més, del Cicle covid i Salut, un seguit de conferències que volen donar recursos psicològics, físics i nutricionals per prevenir i afrontar la pandèmia.
L'arribada de Ses Majestats a Sant Quirze o el campament reial són altres dels continguts importants reflectits en aquesta edició.
Pel que fa a Solidaritat i Cooperació, la crònica del mercat solidari de joguines o els ajuts per a projectes internacionals amb els quals col·labora el municipi són dels destacats, a més de la contribució de Sant Quirze del Vallès amb la Creu Roja de la Palma, on s'hi han destinat 3500 € del fons d'emergències de cooperació.
L'espai de Xarxes Socials es fa ressò del podi de Ferran Clavero del Club de Patinatge Sant Quirze al Campionat d'Europa d'aquesta disciplina, l'exhibició de les noies de la colla de Diables Sant Quirze durant el 25N o l'entrevista a Martina Tomàs, santquirzenca i àrbitre assistent a segona catalana. Les veteranes del FC Sant Quirze i la seva consolidació com a equip és un altre fet recollit en aquest apartat. Les entitats a les xarxes incorpora l'acció #Bidosolidari del Club Ciclista Sant Quirze, que ha recollit fons pel projecte de l'Orfenat Kajunjo, d'Uganda, o el mercat solidari de Joguines, que es va celebrar al municipi, com ja és tradició, com a iniciativa de la Mesa de Solidaritat. Com a novetats, el grup Més que Més o menys Teatre presenta el seu perfil a Instagram.
 
Podeu consultar la publicació en el següent enllaç: Informem desembre 2021