Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

La fira virtual de la indústria 4.0 impulsada per Sant Quirze del Vallès, Barberà i Sabadell celebrarà aquesta setmana dues jornades de conferències i trobades

L’objectiu principal d’aquesta trobada digital és promoure el networking i la transferència de coneixement


La fira virtual  de la indústria 4.0 impulsada per Sant Quirze del Vallès, Barberà i Sabadell celebrarà aquesta setmana dues jornades de conferències i trobades

 Els dies 14 i 15 de desembre, la comunitat Open Industry, impulsada pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Sabadell amb el suport de Terrassa, Rubí i Montcada i Reixac, organitza una nova edició de l’Open Days. Es tracta d’unes jornades que serveixen com a punt de trobada simultani entre totes les companyies presents en la plataforma i els visitants de la fira virtual. L’objectiu principal d’aquesta trobada digital és promoure el networking i la transferència de coneixement que es realitzarà en el marc de la Fira Open Industry.

Què és Openindutry.cat?

Openindustry. cat és una fira oberta els 365 dies de l’any. Les empreses hi poden exposar els seus productes i innovació a l’entorn del món 4.0, la innovació tecnològica associada a l’internet de les coses, l’explotació de dades en viu per la millora de la producció, i l’automatització de processos.
Durant aquestes dues jornades, es podran seguir webinars a l’entorn de les tecnologies 4.0 i conferències sobre oportunitats de negoci o les claus per entrar a la indústria 4.0. Per accedir a aquests open days, podeu accedir-hi a través de www.openindustry.cat.