Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, es compromet a celebrar una Junta de Seguretat a Sant Quirze del Vallès a principis de febrer

Elena va reunir-se ahir amb l’Alcaldessa per oferir el seu suport des de la Generalitat de Catalunya


El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, es compromet a celebrar una Junta de Seguretat a Sant Quirze del Vallès  a principis de febrer

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va reunir-se ahir amb l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, i el sots-inspector de la Policia Local, Andreu Tàpia, per oferir el seu suport i col·laboració en l’àmbit de seguretat al poble. La trobada va tenir lloc a l’edifici consistorial i va centrar-se, principalment,  en els  incidents ocorreguts en l’àmbit de l’oci nocturn. Elena es va comprometre a celebrar una Junta de Seguretat al municipi a principis de febrer, on es convocaran tots els cossos de seguretat amb competència al terme municipal.

Segons ha manifestat Oliveras, la trobada ha servit per exposar al conseller la preocupació respecte les actituds reiterades del personal d’una discoteca de la zona hermètica, que fa mesos que provoquen incidents, el darrer d’ells, una concentració de rebuig per part de centenars d’usuaris. 
Més suport 
L’Alcaldessa va demanar al conseller “més presència continuada dels Mossos d’Esquadra en aquestes zones més sensibles, on és necessari evitar situacions que puguin provocar agressions, baralles o robatoris. L’Alcaldessa es va referir aquí a la necessitat de reforçar i donar visibilitat als Mossos en aquests espais on hi ha joves, alguns menors d’edat, i on no s’arriba amb els efectius de la Policia Local, perquè tampoc és de la seva competència. 
El Conseller va mostrar el seu interès per resoldre la situació, i es va comprometre a assistir a una Junta de Seguretat a principis de febrer al municipi, que es convocarà aquest mateix mes de desembre.