Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Avís: Tancament d'accessos al passeig de la Bòbila el 20 de desembre

El tall de trànsit es produirà a partir de les 19 hores de dilluns i està motivat per les obres de la via ciclista interurbana entre Sant Quirze del Vallès i Sabadell


Avís: Tancament d'accessos al passeig de la Bòbila el 20 de desembre

 Des de les 19 hores del dilluns 20 de desembre fins a les 5 de la matinada del dia 21 de desembre es tancaran els accessos al passeig de la Bòbila des de la rotonda del Poble-sec i des del centre comercial amb motiu dels treballs d’instal·lació de la nova passarel·la de bicicletes i vianants sobre la línia del ferrocarril. 

Durant les hores del tall de trànsit, tant la sortida cap a Sabadell per la plaça Mil·lenari com l’accés al centre comercial només es podrà efectuar pel final del carrer de l’Estrella del Poble-sec. Prèviament, diumenge 19 de desembre, es precintarà la zona d’estacionament del centre comercial situada al costat del passeig de la Bòbila, per garantir que no hi hagi vehicles estacionats a la zona de treballs.
Via ciclista interurbana
Aquesta és una de les actuacions finals de les obres de la via ciclista interurbana que connectarà Sant Quirze del Vallès amb la veïna Sabadell, un projecte que compta amb el finançament de la Unió Europea (Fons FEDER), i que té un cost de 651.417 €.