Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Sant Quirze del Vallès inaugura una nova fira d’emprenedoria juvenil

La plaça d’Anselm Clavé acollirà parades de productes i tallers que seran aparador del talent del jovent local


Sant Quirze del Vallès inaugura una nova fira d’emprenedoria juvenil

Demà dissabte 18 de desembre s’estrena l’Enxarxa’t, una nova fira de projectes juvenils que neix amb l’objectiu de fer visible el talent del jovent local i, a la vegada, crear un espai on donar a conèixer i vendre els productes i activitats que realitzen.

La fira estarà ubicada a la plaça Anselm, de 10 a 14:30 hores, i comptarà amb parades de venda de productes artesans i de disseny propi, així com tallers i  activitats dinamitzades pel jovent. El públic trobarà, entre altres, classes de ioga, un circuit amb bicicletes, un d’slackline, tot amenitzat amb una xocolatada i música en directe.
 
L’Enxarxa’t compta amb el suport del servei de Joventut Canya Jove i amb la participació dels següents joves emprenedors del municipi, artistes i artesans, dissenyadores, músics i entitats: PEUS DE GAT, DRACS I ROL, DOGG’S –DAY, NATURALMENT I ARTISANA NATURAL, SOLARIDER TEAM, PA I PUNT,  SOCLAPAU, NICOLAU PEOTR, ANDREA GONZALEZ ART, SALA BATEC, EMMASCARADES, JERRY BARBE,  PETITSTORES, ESPAI DE  MUSICA, DJ FERRAN, RED PAUL, ALBA JIMÉNEZ, MARC NAVAU.
 
L’origen de la fira juvenil es troba al projecte “Joves que fan créixer projectes”, que l’any passat va impulsar JOVE PRODUCTIONS, amb en Rai Gibernau al capdavant, on a través d’uns vídeos es donava veu a tots i totes les joves que ara participen en la mostra Enxarxa’t.