Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Es prorroga el toc de queda a Sant Quirze durant 14 dies més

El Govern allarga les mesures per frenar l'ascens de contagis i disminuir la pressió del sistema sanitari


Es prorroga el toc de queda a Sant Quirze durant 14 dies més

El toc de queda continua aplicant-se d’1 a 6 de la matinada a Sant Quirze del Vallès durant 14 dies més. Serà així al total de 132 municipis de més de 10.000 habitants i una incidència acumulada superior als 250 casos per cada 100.000 habitants en els darrers set dies. 

Aquesta mesura se suma a altres prorrogades ahir per la Comissió Delegada del Govern en matèria Covid-19.
Les mesures, que fins ara estaven en vigor fins al 7 de gener, s’han prorrogat fins al dia 21.
L’objectiu d’aquesta pròrroga és frenar l’ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial al sistema sanitari.
La pròrroga serà aprovada demà pel Procicat en una resolució que serà enviada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
 
 

Mesures prorrogades
 
  • Restricció de la mobilitat nocturna, d’1 de la matinada a 6 del matí, als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada a 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants.
  • Limitació de les bombolles i que el número absolut no superi les 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.
  • La capacitat màxima a l’interior de bars i restaurants és del 50% (i del 100% a les terrasses).
  • L’aforament a comerços i empreses de serveis serà del 70%, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats.
  • Els locals d’oci nocturn romandran tancats, mentre que l’aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa serà del 70%, percentatge que també s’aplica a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies.
  • El teletreball es manté com a prioritari en l’Administració de la Generalitat i es recomana fermament en l’àmbit laboral privat.
 
Podeu consultar el detall de mesures en aquest enllaç.