Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Taller sobre la prevenció de relacions abusives orientat a famílies amb adolescents

Ja us podeu inscriure en aquesta sessió si teniu fills i filles d'entre 12 i 18 anys


Taller sobre la prevenció de relacions abusives orientat a famílies amb adolescents

El proper 19 de gener l’Ajuntament organitza un “Taller sobre la prevenció de relacions abusives destinat a famílies que tenen fills i filles entre 12 i 18 anys”, emmarcat en la iniciativa “Creixem en família”. La sessió té com a objectiu aportar eines per a la prevenció i detecció de l’abús sexual a l’adolescència. La Fundació Vicky Bernadet serà l’encarregada de dinamitzar el taller, que tindrà lloc de 18 a 20 hores a la sala Muriel Casals del Casal Serra de Galliners.

Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Ja podeu gestionar la vostra participació en aquest enllaç.
 
Creixem en família
 
Recordem que el “Creixem en família” és un espai d’acompanyament creat per l’Ajuntament i orientat a famílies amb fills d’entre 10 i 12 anys des d’on es tracten els temes que més preocupen sobre la seva educació.
El cicle ha abordat diversos aspectes com l’afecte i l’autoestima; els canvis a la pubertat; i l’autonomia i les responsabilitat familiars; i la convivència i la superació de conflictes, entre altres.