Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Comencen les obres d’adequació de l’accés al complex esportiu municipal

L'actuació contempla la instal·lació de jocs infantils esportius, aparcament de bicicletes i nova vegetació, entre altres


Comencen les obres d’adequació de l’accés al complex esportiu municipal

Ja han començat les actuacions a l’espai d’accés al complex esportiu municipal. L’objectiu d’aquestes obres és crear una nova zona a l’exterior de les instal·lacions poliesportives, atractiu i pràctic, que permetrà millorar l’accessibilitat a les persones usuàries. 

L’actuació també contempla un espai d’estada i espera amb jocs infantils de caràcter esportiu: elements d’escalada tipus mikado, un petit rocòdrom, jocs d’atletisme i un sorral, entre altres. També s’instal·larà mobiliari per al descans, amb bancs, hamaques, taula de pícnic i papereres; així com un Biblioniu, un espai per a l’intercanvi de llibres.
Un altre dels elements destacables d’aquesta adequació és la creació d’un nou aparcament de bicicletes amb un punt d’autoreparació i mateniment, amb bomba d’aire i diverses eines.
 
Tot aquest àmbit exterior, d’uns 3.200 m2 i comprès entre el carrer de Priorat i les instal·lacions del complex, serà enjardinat amb arbrat de sis espècies diferents. Aquest fet permetrà la creació d’espais d’ombra a l’estiu, amb vegetació arbustiva amb flor i fructificació tardana, per afavorir la biodiversitat d’ocells, papapllones, etc. També hi haurà vegetació herbàcia amb floració en diverses tonalitats i amb espècies entapissants a la vora dels nous camins d’accés que es crearan.
 
L’obra serà executada per l’empresa CAN PIPA SL, amb un cost de 193.068,24 €  IVA inclòs i una durada prevista de 3,5 mesos. Durant aquest període d’actuacions s’aniran habilitant diferents accessos a l’equipament esportiu.