Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El santquirzenc David Galán Franch, campió del I Torneig Intercomarcal d’Escacs en línia

El jugador del CE Sant Quirze continua assolint èxits en aquesta modalitat


El santquirzenc David Galán Franch, campió del  I Torneig Intercomarcal d’Escacs en línia
El jove santquirzenc David Galán Franch s’ha proclamat guanyador del 1er Torneig Intercomarcal d’Escacs en línia 2021-2022, en la categoria cadet-juvenil.
 
El jugador, membre del Club Escacs Sant Quirze, ha aconseguit aquesta primera posició després de disputar tres jornades de partides amb diferents jugadors els dies 31 d’octubre, 28 de novembre i 19 de desembre. El seu bon joc li van permetre aconseguir un total de 58 punts, 10 més que el jugador en segona posició.
 
En aquest primer torneig en línia han participat jugadors dels següents consells esportius: Anoia, Bages, Baix Llobregat, Baix Penedès, Berguedà, Garraf, Gironès, l’Hospitalet, Maresme, Osona, Pla de l’Estany, Vallès Occidental Sabadell, Vallès Occidental Terrassa, Vallès Occidental Sud i Vallès Oriental.
Els partits es van desenvolupar mitjançant l’aplicació Lichess, competint tots i totes a la mateixa hora, però cadascú en la seva categoria.
 
Recordem que l’any passat David Galán ja va ser reconegut en un torneig comarcal, però llavors només en l’àmbit del Vallès Occidental, aconseguint la segona posició en la mateixa categoria. Així mateix, el passat mes d’agost es va proclamar guanyador en el I Memorial Joan Amigó, en categoria Sub18.
El santquirzenc es va iniciar en aquest esport de manera autodidacta als 6 anys. Ara porta gairebé quatre anys al club Sant Quirze, definint-se com un apassionat dels escacs.