Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Quimi Portet presenta el seu nou disc a Sant Quirze del Vallès

La Patronal omple i gaudeix d'un concert íntim i de gran qualitat musical


Quimi Portet presenta el seu nou disc a Sant Quirze del Vallès

L'entorn intimista de la Patronal va acollir divendres passat el concert de Quimi Portet, un espai on el músic vigatà va presentar el seu nou disc "Si plou, ho farem al pavelló", aplaudit per l'auditori que va gaudir de les seves cançons surrealistes i el seu humor àcid-casolà.

 
Rock de qualitat, molt ofici i domini de l'escenari va ser la proposta que el co-fundador de “El último de la fila" va regalar al públic santquirzenc, on durant una hora i mitja va alternar temes coneguts amb altres de nous, intercalant aguts monòlegs que van fer riure de valent els presents. I és que, a més de la música excepcional, Portet aconsegueix transportar els qui l'escolten a una sobretaula del menjador de casa, com estant entre amics, quan el més enginyós comença a explicar divertides anècdotes sense por de riure's d'un mateix, de les coses quotidianes. I també dels altres, però amb respecte i simpatia. L'atmosfera resultant és  una experiència memorable, de bon rotllo que culmina amb l'ajuda de Jordi Busquets, una ànima lliure que modela amb la seva guitarra i moviments corporals mil i un paisatges sonors, i el prestigiós bateria Ángel Celada, company vetarà que ha acompanyat el bo i millor de la música nacional i que va oferir a Sant Quirze tot el seu bagatge i experiència.
 
El concert forma part de la programació cultural estable de Sant Quirze del Vallès que vol garantir l’accés a la cultura a tots els públics i edats.