Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Les oenegés locals inicien l’any amb noves accions solidàries

L’aprovació del Pla Municipal de Sensibilització estableix les propostes dels propers mesos


Les oenegés locals inicien l’any amb noves accions solidàries

Les oenegés del municipi han començat amb un nou Pla Municipal de Sensibilització sobre la taula, aprovat per Junta de Govern Local. La Mesa de Solidaritat ha establert les prioritats de les properes accions, amb un objectiu clar: continuar construint una societat més justa, solidària i respectuosa amb els drets humans i la diversitat cultural. Per això, la programació contempla diverses iniciatives.

 
Les activitats del nou any s’inauguren amb l’exposició “Objectius de Desenvolupament Sostenible: reptes compartits”, elaborada per l’organització Sindicalistes solidaris. L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera acull aquesta mostra fins al 3 de febrer.
 
Durant aquest any, l’Associació Nuevos Pasos continuarà amb els tradicionals contes solidaris amb valors, cada darrer dissabte de mes a la Biblioteca. Els infants estan convidats a gaudir d’una estona de lleure que alhora treballa el respecte, la solidaritat o l’empatia.
 
L’Ateneu del Món organitza novament diferents projeccions visuals, propostes teatrals i activitats esportives. També ho fa Acció Solidària del Vallès, amb accions que els permetran continuar desenvolupant els seus projectes de cooperació.
 
Finalment, i amb la voluntat de continuar avançant cap a una economia que posi al centre a les persones, al mes de maig s’organitzarà una nova edició de la Festa del Comerç Just, les Finances Ètiques i la Fira de consum Conscient. Un espai on la ciutadania trobarà productes i agents econòmics que produeixen amb criteris de sostenibilitat, proximitat i justícia social.