Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Empitjoren les dades en relació a la pandèmia al municipi

Els contagis augmenten considerablement tot i que requereixen menys hospitalitzacions


Empitjoren les dades en relació a la pandèmia al municipi

Les darreres dades en relació a la Covid-19 al municipi han empitjorat respecte la setmana anterior. Els casos a partir del 3 de gener i fins al dia 9 han augmentat considerablement en relació a la setmana del 27 de desembre, tot i que són menys greus i requereixen menys hospitalitzacions.

En aquest sentit, entre el 3 i el 9 de gener, els casos confirmats de Covid al poble són de 424; un total de 45 més que la setmana anterior. La taxa de reproducció també ha augmentat, passant de 0,9 a 1,1. Pel que fa al risc de rebrot, aquest se situa en 4448, gairebé el doble que el 27 de desembre, quan la xifra era de 2884.
 
En relació al Vallès Occidental, durant la setmana del 3 al 9 de gener s’ha batut el rècord del nombre de casos detectats a la comarca, amb 29.556 casos, un 10% més que la setmana anterior. Al Vallès Occidental Oest, sector on pertany Sant Quirze, s’han detectat 10845 casos positius i un risc de rebrot de 5167.
 
Pel que fa a la gravetat i l’estat vacunal, a la comarca un 87,3% de la població major de 12 anys ha rebut la pauta completa, i un 37,9% la dosi de record. Cal remarcar també que la taxa de malalts ingressats no vacunats és molt superior a la dels vacunats: 25 casos ingressats per cada 100.000 no vacunats, majoritàriament persones d’edat més avançada.