Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Punt de suport tecnològic l’Olivera

L'Escola Municipal d'Adults posa en marxa aquesta iniciativa per donar resposta als dubtes i tràmits digitals


Punt de suport tecnològic l’Olivera

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera ha posat en marxa un punt de suport tecnològic per a les persones que hagin de realitzar tràmits digitals i tinguin alguna dificultat. El centre ajuda tramitant el següent: IdCat, Catsalut i Cl@ave; però també per demanar hora amb el DNI, la targeta sanitària europea o per tramitar sol·licituds amb l’Ajuntament, la Diputació o la Generalitat. Així mateix, també dona suport en la utilització d’eines tecnològiques com l’smartphone, el PC o les xarxes socials.

 
El jovent del programa Transitem és l’encarregat de donar resposta a totes aquestes gestions i dubtes.
Per sol·licitar aquesta ajuda només cal trucar al CFA Municipal l’Olivera i demanar hora: 937215980, extensió 5900. L’horari és els dimarts de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 hores.
També us podeu acostar al centre, al passeig de Can Barra s/n.
 
Transitem
 
Recordem que el projecte  “Transitem cap a un futur millor” va néixer amb la finalitat de poder establir ponts entre els diferents serveis educatius per ajudar al jovent en les seves transicions i continuïtats educatives a través de l’orientació, la participació social i la prevenció de l’abandonament escolar. L’objectiu és reduir l’abandonament prematur escolar i promoure la continuïtat formativa. També fomentar la participació social com a eix d’orientació personal, acadèmica, professional i ciutadana.