Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nou Cicle Creixem en Família

Al febrer comencen noves sessions orientades a famílies amb adolescents de 13 a 18 anys


Nou Cicle Creixem en Família

El proper 2 de febrer s’inicia un nou Cicle Creixem en Família, adreçat a famílies amb fills i filles adolescents de 13 a 18 anys. Es tracta d’un espai d’acompanyament educatiu grupal per a famílies on s’aborden temes relacionats amb l’adolescència de la mà de diferents professionals. La iniciativa té com a objectiu que mares i pares comparteixin les seves experiències i inquietuds, i reflexionin sobre com acompanyar els seus fills i filles en aquest període.

 
Les sessions tindran lloc tots els dimecres, del 2 de febrer al 23 de març, a la sala Muriel Casals del Casal Serra de Galliners (c. Pintor Vila Puig, 22). L’horari serà de 18 a 20 hores.
Podeu gestionar la vostra inscripció aquí. Podeu fer-ho fins al 31 de gener. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.
Trobareu més informació sobre el contingut de les sessions en aquest enllaç
 
Antecedents
 
El cicle “Creixem en família” ja ha comptat amb anteriors edicions, enfocades en diferents grups d’edat. De fet, el proper 19 de gener s’organitza un “Taller sobre la prevenció de relacions abusives” destinat a famílies amb fills i filles entre 12 i 18 anys. Anteriorment, s’han organitzat sessions orientades a les famílies amb infants d’entre 10 i 12 anys, tractant aspectes com l’afecte i l’autoestima, els canvis a la pubertat o la convivència, entre altres.
Podeu conèixer les valoracions de famílies participants, en aquest vídeo que recull testimonis d'edicions anteriors.