Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

L’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per identificar els autors de diversos graffitis apareguts en comerços aquest cap de setmana

Els desperfectes ocasionats són constitutius de delictes de danys al patrimoni


 L’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per identificar els autors de diversos graffitis apareguts en comerços aquest cap de setmana

 La Policia Local de Sant Quirze del Vallès ha obert una investigació per identificar els responsables de les pintades que, aquest cap de setmana, han aparegut en diferents comerços i espais públics del municipi. Els desperfectes ocasionats poden ser constitutius d'un delicte de danys al patrimoni, fet pel qual l'Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per identificar els autors d'aquestes accions incíviques. 

De la mateixa manera, el Consistori s'està posant en contacte amb els comerços afectats per oferir-los informació sobre els seus drets i la neteja dels espais malmesos. Entre aquests també han estat afectats edificis municipals, com l’escola Purificació Salas i, des de fa temps, la masia de Can Feliu, on està ubicat el servei de Joventut. 
Des de l'Ajuntament es vol recalcar el cost que té per les arques municipals el vandalisme i la manca de respecte per l'espai públic o pels espais privats, que generen sobrecostos dels serveis de neteja i molt malestar i neguit als afectats. 
Sensibilització
L'Ajuntament treballa des de fa mesos en mesures de sensibilització i prevenció de l'incivisme en coordinació amb diferents serveis municipals. També acaba d'aprovar definitivament l'ordenança de civisme i mesures alternatives de la sanció econòmica, que entrarà en vigor a finals del pròxim mes de febrer.