Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Continuen augmentant els casos de Covid al municipi

La franja d'edat amb una major incidència és la dels 5 als 11 anys


Continuen augmentant els casos de Covid al municipi

Els casos de Covid confirmats amb data 10 a 16 de gener a Sant Quirze del Vallès són de 629. Aquesta xifra continua augmentant respecte dates anteriors. De fet, la setmana del 3 al 9 de gener eren 517 persones les contagiades al municipi.

 
Pel que fa a la taxa de reproducció, aquesta ha patit també un lleuger augment, passant d’1,1 a 1,2. Finalment, el risc de rebrot continua sent elevat, situant-se a 6904. La setmana anterior era de 4448, sense abandonar tampoc la tònica d’ascens de dies anteriors.
 
Al Vallès Occidental oest, sector on pertany Sant Quirze del Vallès, durant la setmana del 10 al 16 de gener, s’han detectat 14831 casos positius. 
 
Respecte al diagnòstic per grups d’edat, aquesta setmana el nombre de casos detectats corresponents a menors de 18 anys és de més del doble que la setmana anterior. La franja d’edat amb una major incidència és la de 5 a 11 anys. Cal remarcar també que l’increment més important respecte la setmana passada es dona en els grups de 0 a 4 anys (+168%) i de 5 a 11 anys (+139%). Els grups d’edat de 35 a 54 anys són els que presenten un major nombre de casos, amb un 37%.
 
Finalment, pel que fa a la situació hospitalària, a data 10 de gener hi ha hagut 86 ingressos a l’Hospital de Terrassa, el centre de referència del municipi, 20 més que la setmana anterior. A l’UCI es troben sis persones, una menys que la setmana anterior.