Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Ja us podeu inscriure a la Cursa Nocturna dels Mussols

El proper 26 de març se celebrarà una nova edició amb diferents modalitats de participació


Ja us podeu inscriure a la Cursa Nocturna dels Mussols

Tot està preparat per a una nova edició de la Cursa Nocturna dels Mussols. Després que la pandèmia obligués a anul·lar la cursa de l’any passat i l'anterior, el Club Excursionista Sant Quirze del Vallès treballa amb entusiasme per poder celebrar la de 2022 el proper 26 de març.  

Recordem que la Cursa dels Mussols es realitza per la Serra de Galliners, i hi ha diferents modalitats en què podeu participar. Com a novetat enguany, l’activitat inclou una Cursa infantil inclusiva, limitada a 50 atletes i on l’objectiu és que tothom participi i guanyi, sense competicions. Aquesta modalitat ha estat possible gràcies a la col·laboració amb l'Àrea Inclusiva de la FEEC i l'Associació Esportiva Projecte Inclusiu CIM.
Així mateix, continuen oferint-se les modalitats tradicionals d’adults, infantil i també la cursa amb amics. Aqueta darrera està pensada per aquelles persones que no volen fer una distància tan llarga, però que volen gaudir de la natura i descobrir la Serra acompanyats/des d’un bon grup d’amics.
 
Les dorsals es lliuraran el mateix dia 26 a partir de les 17 hores al poliesportiu Purificació Salas i Xandri. Si la normativa sanitària ho permet, en acabar totes les curses i haurà beguda i botifarrada per a totes les persones participants. A més, les persones inscrites a la Cursa dels Mussols (adults) i la Cursa dels Mussols amb amics, rebran un obsequi en inscriure's.
 
Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.