Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Més de 240.000 euros per a les entitats durant 2021

L'Ajuntament ha subvencionat oenegés, clubs esportius i entitats diverses perquè desenvolupin les seves activitats


Més de 240.000 euros per a les entitats durant 2021

L’Ajuntament ha subvencionat amb un total de 246.650 euros les diferents entitats de cooperació, cultura, comerç i altres àmbits del municipi, per al desenvolupament de les seves activitats, aquest passat 2021. 

Les oenegés del municipi han rebut 44.000 euros per al desenvolupament de les seves activitats, formalitzat en convenis de col·laboració. 
 
Així mateix, les entitats culturals han estat subvencionades amb 31.000 euros. Aquest és el cas de la Coral Il·lustració Artística, Rialles Sant Quirze, Bella Quirze Band, GIHSQ, Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze, Espai d’Arts Escèniques, Amics de la Música, SQV Band, Onze al Teatre, Pastorets SQV, Associació Cultural Els Fontins i Diables de Sant Quirze.
 
Pel que fa a l’esport local, aquest ha rebut un total de 137.000 euros, entre entitats i esportistes individuals. Pel que fa a les entitats, s’hi troben els acords amb el Club d’Handbol Sant Quirze, Sant Quirze Bàsquet Club, Unión Deportiva Les Fonts, Club Voleibol Sant Quirze del Vallès, Club d’escacs SQV, Club Atlètic Sant Joan, Club Tennis Taula SQV, Futbol Club SQV, Club Patinatge SQV, Club Esportiu Sant Quirze sobre Rodes, Club Futbol sala Mussols de Sant Quirze i Club Excursionista SQV.
 
Entre les subvencions atorgades destaquen també les orientades a la protecció civil i el medi ambient, amb 15.500 euros. Així mateix, el sector del comerç i empresa ha rebut el suport de 12.500 euros mitjançant convenis amb l’Associació de Comerciants de Sant Quirze, l’Associació d’Empresaris, i l’Associació de Dones i empresàries de Sant Quirze del Vallès.
Altres àmbits subvencionats han estat les entitats gent gran i educació.