Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comencen les inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes

La festa se celebrarà al municipi la tarda del dissabte 26 de febrer


Comencen les inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes
Sant Quirze del Vallès celebrarà el proper 26 de febrer la rua del Carnestoltes. La pandèmia ha provocat que moltes festes de cultura popular s’hagin adaptat a la situació sanitària i aquesta n’és un exemple. Tenint en compte la importància d’aquesta festa al municipi i la demanda de moltes entitats a celebrar-la, l’Ajuntament ha posat en marxa els preparatius.
 
Participació a la rua
Ja us podeu inscriure des d'avui 27 de gener i fins al 10 de febrer al següent enllaç, en les categories habituals:
 
• Individual: de 0 a 7 anys, de 8 a 17 anys i de 18 anys o més.
• Grups. Màxim 10 persones.
• Comparses. Més de 10 persones, i amb la possibilitat de vehicle.
 
Per participar en qualsevol modalitat de la rua serà obligatori l’ús de mascareta per a les persones majors de 6 anys i recomanable a partir dels 3 anys.
 
Premis
L’Ajuntament ha decidit lliurar premis a totes les persones participants. Les comparses rebran un premi en metàl·lic; els grups gaudiran de vals comerç per poder gastar a les botigues del poble; i els individuals rebran entrades per als espectacles culturals que l’Ajuntament organitza.
 
Final de festa i botifarrada

L’actual normativa en matèria sanitària no permet la realització de concerts amb el públic dret i, de moment, no es pot preveure un final de festa tal i com s’ha celebrat tradicionalment. En qualsevol cas, l’Ajuntament romandrà atent a les possibles novetats en el moment de desenvolupament de l’acte. En aquest sentit, la botifarrada tampoc no és possible en aquests moments. Si finalment fos viable, es comunicarà pels canals habituals, explicant les condicions de participació i la possible instal·lació d’una paradeta.