Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Engruna Teatre presenta a Sant Quirze el seu darrer espectacle "Univers"

La representació tindrà lloc el dissabte 5 de febrer a la Sala Josep Brossa de la Patronal i va adreçada a infants de 0 a 3 anys


Engruna Teatre presenta a Sant Quirze el seu darrer espectacle "Univers"
Engruna Teatre presentarà a Sant Quirze del Vallès la seva darrera creació escènica. Es tracta d'"Univers", el primer espectacle de la companyia sabadellenca adreçat a la primera infància, a famílies amb infants de 0 a 3 anys. "Univers" es va estrenar amb les entrades exhaurides el passat novembre a l'Estruch de Sabadell emmarcat en el Festival ElPetit. Després d'una residència escènica a Sant Quirze del Vallès per tal d'ultimar la darrera versió de l'espectacle, Engruna Teatre representaran "Univers" el proper dissabte 5 de febrer, a les 11.30 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal.
 
La proposta ens endinsa en una experiència per a la primera infància plena de poesia i moviment. Individus, cossos, objectes que es desordenen, es mouen, es troben, es tornen a ordenar que troben l’equilibri i l’harmonia dins de la immensitat. Cada habitant d’aquest cosmos, cada so, cada moviment, està subjecte a una fràgil relació amb tota la resta.
 
"Univers" és una proposta sensorial basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com el més petit i aparentment insignificant fet pot fer canviar-ho tot de la manera més inesperada. Un espai on conviure amb la nostra vulnerabilitat i la capacitat d’adaptar-nos a cada nova situació. Una vivència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.
 

Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 5€ i es poden aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat