Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí municipal recull aquest mes actuacions a la via pública i noves propostes culturals i festives, entre altres notícies


Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí municipal Informem ja es pot consultar en format pdf. La revista recull novament l’actualitat de Sant Quirze del Vallès, destacant algunes actuacions i iniciatives que protagonitzaran les properes setmanes. 

 
Millores a la via pública
 
A les pàgines d’aquest mes es pot trobar una explicació detallada de l’actuació de millora de l’enllumenat als passos de vianants del poble. Un plànol identifica els punts en què es durà a terme aquesta obra. Així mateix, s’informa sobre la nova il·luminació amb què comptarà l’entorn de Can Feliu, en l’àmbit de la Biblioteca.
 
Educació
 
Un altre dels temes destacats del mes són les jornades de portes obertes dels centres educatius del poble, així com les dates per a les preinscripcions. Consulteu el calendari i enllaceu amb el llibret de matriculacions on podreu conèixer el detall de l’oferta educativa del poble.
 
Activitats
 
Sant Quirze es prepara per a una edició del Carnestoltes que recupera les rues en totes les seves modalitats. Inscripcions obertes i molta il·lusió encapçalen aquesta festa el 26 de febrer!
I una altra de les festes de què gaudirà el municipi al febrer és la dels Animals, el proper dia 20. Consulteu la programació a la revista, així com la campanya en què s’emmarca, sobre la tinença responsable d’animals.
 
Cultura i xerrades
 
En un altre ordre de temes, arriba la Cultura al poble de la mà de la nova edició del DOC del Mes, i el retrobament amb el FemPop SQV.
 
Així mateix, però amb un objectiu informatiu i formatiu, les famílies amb fills/es adolescents tenen ocasió de participar en un nou cicle del Creixem en família. L’Informem també explica a les seves pàgines altres propostes i campanyes com el SexJove.
 
Xarxes i agenda
 
Les xarxes han estat ben actives aquestes setmanes, com sempre, i el butlletí en fa un repàs, tot recollint el més destacat a seccions com “El que més us ha agradat” o “La veu de les entitats”.
Finalment, un repàs a alguns dels actes de l’agenda municipal per posar el punt i final al nou butlletí.