Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Millores en la il·luminació de diferents punts del poble

L’entorn de Can Feliu i els passos de vianants comptaran amb més llum


Millores en la il·luminació de diferents punts del poble

Avui han començat les actuacions de millora de la il·luminació a l’entorn de Can Feliu. L’Ajuntament ha iniciat el moviment de terres per instal·lar nous fanals en la zona propera a la Biblioteca. Concretament, s’instal·laran 6 columnes a tocar del carrer d’Eduard Toldrà, per la drecera natural que va des de la Biblioteca fins a la Masia de Can Feliu. També comptarà amb 4 columnes i 6 projectors leds el passeig de la Biblioteca, des de la Masia fins al parc de Can Feliu, actualment pavimentat.

 
Així mateix, s’il·luminaran les escales d’accés al parc, i el parc infantil que hi ha en baixar-les. 
 
Finalment, la drecera de sorra que porta a la zona urbanitzada a tocar del carrer Onze de Setembre també comptarà amb tres nous projectors led.

Nous fanals als passos de vianants
 
Avui també es posa en marxa una actuació de millora de l’enllumenat als passos de vianants. Aquesta obra, fruit dels Pressupostos Participatius respon a la necessitat d’augmentar la visibilitat dels vehicles en aquests punts, de manera que s’evitin els accidents. 
 
Els nous fanals seran de llum led, neutra, més eficient lumínica i energèticament i, per tant, tindran una vida superior a les actuals, de vapor de sodi. En total, l’actuació afectarà 17 punts, tant al nucli urbà com al barri de Les Fonts.
 
El cost de l’execució de l’obra és de 41.309 euros i es preveu que l’actuació s’allargui fins al proper 25 de març. Les obres no generaran afectacions al trànsit, doncs la majoria de rasses es faran a les voreres.
 
En el document pdf que acompanya aquesta notícia podeu veure el plànol amb els passos de vianants afectats per aquesta millora, tant al nucli urbà com a Les Fonts.